Tønsberg Båtforening

Ny parkeringsordning i Ollebukta

E-post Skriv ut PDF

Ny parkeringsordning i Ollebukta fra 2019.

Informasjon fra Tønsberg Båtforening!

Fra sesongen 2019 vil vi gå over til elektroniske P-bevis i Ollebukta og vi har inngått avtale med Micasa om driften av denne. For deg som medlem av Tønsberg Båtforening betyr det at du må registrere en profil hos Micasa og det må knyttes et kredittkort til profilen. Det anbefales at du laster ned Micasa appen og administrerer dette derifra.

Du vil bli gitt tilgang til å kjøpe et digitalt p-bevis til kr 125 via Appen. Den digitale tillatelsen vil legge seg først i appen etter gjennomført kjøp, og her kan du registrere inntil tre kjøretøy. (kun ett kjøretøy kan stå parkert av gangen). Dersom du kjører leie-bil en dag eller låner en annen bil kan du enkelt administrere dette ved å endre kjøretøy i den digitale tillatelsen. Det er betalt båtplass som er grunnlag for parkerings tilgang i Ollebukta.
Grunnlaget for å laste ned det digitale parkeringsbeviset - Micasa App - er det mobil nummer som denne enkelte medlem har registrert i Tønsberg Båtforening medlems register. Er mobilnummer endret må dette rettes i Tønsberg Båtforenings register, ved henvendelse til kontoret i Ollebukta, før Micasa App lastes ned og bruker opprettes. Dersom du allerede er bruker av Micasa Appen så sjekk at brukeren din er registrert med det samme mobilnummer som finnes i båtforeningens register.
Fra 8. april vil det være adgang for Tønsberg Båtforenings medlemmer å opprette digitalt parkeringsbevis for Ollebukta via Micasa App.Dersom du ikke ønsker å laste ned Appen kan du kjøpe og administrere den digitale tillatelsen via www.micasa.no. For å få tilgang til selve avtalen må du ha opprettet en bruker også her.Det digitale p-beviset gjelder for båtsesongen 2019. Nytt p-bevis må kjøpes for hver sesong.  Medlemslister blir vasket hvert år og det er kontoret i båtforeningen som gir deg tilgang til å kjøpe den digitale tillatelsen via ditt mobilnummer.

Det er ditt ansvar at rett kjøretøy er registrert i det digitale p-beviset. Dersom du har parkert med et kjøretøy som ikke er registrert i avtalen så vil du kunne få en sanksjon. Micasa kan ikke slette denne, men ved å klage via ordinær klageadgang til Arvato som beskrevet på sanksjonen, så vil den 1 sanksjonen bli slettet dersom gyldig avtale kan fremvises. Dersom dette skjer flere ganger så vil du få tilbud om 50% rabatt.

Ved innføring av digitale p- bevis vil gjesteparkeringsordningen i Ollebukta opphøre.

Parkering vil som før gjelde kun på oppmerkede plasser.

1 times gratis gjesteparkering langs vannkanten mot marinaen vil videreføres.

Parkeringsordningen vil bli regulert av Tønsberg Båtforenings reglement for parkering i Ollebukta småbåthavn. Denne vil være tilgjengelig på Tønsberg Båtforenings hjemmeside.

Kontoret i Ollebukta vil bistå med svar på parkeringsspørsmål fremover. De har kontor tid mandag og torsdag kl. 17.00 – 19.00 eller på mail Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere JavaScript for å kunne se adressen eller via vår hjemmeside www.ollebukta.no under fanen KONTAKT OSS.

Med vennlig hilsen

Tønsberg Båtforening
Sist oppdatert ( mandag 01. april 2019 18:49 )  
Du er her: